20 Temmuz 2012 Cuma

ONE DIRECTION HAYRANLARININ ÇEŞITLERI


Burası One Direction dünyası. Biz sadece içinde yaşayanlarız. Siz hangi One Direction fanısınız?

Hiperventilasyon Directioner
Aklınıza gelen ilk Directioner tipi budur bence! Bu hayranlar 1D'nin şarkısını duydukları, fotoğraflarını gördükleri, yada biri onlarla ilgili konuşulduğunu duyduklarında çığlıklar atar, sümük ve gözyaşlarına boğulur. Eğer bu hayranlar One Direction üyeleriyle şahsen tanışırsa, büyük bir depreme hazır olun.

Kanka Directioner
Onlara One Direction'ı sorarsanız derler ki; "Ooo, Niall benim panpam. Aramız çok iyi." Komik olmaya mı çalışıyorlar, yoksa ciddiler mi anlayamazsınız.

Gizli Directioner
En kötüleri! "What Makes You Beautiful" şarkısını kim söylüyor bilmiyormuş gibi yaparlar ama gizliden gizliye telefonlarında Harry Styles 1D: My BFF uygulaması vardır. Bunları gördüğünüz ilk yerde "YALANCI!!" diye bağırın bence.

Gösterişçi Directioner
Tamam anladık! One Direction'ı herkesten önce sen seviyordun. Liam Payne'e X Factor yarışmasından beri sen aşıktın! "What Makes You Beautiful" klibini daha 1,000 kez tıklanmışken izlemiştin. One Direction DVD'si, posterleri, albümleri, t-shirtleri hepsi sende. Tamam! Bizden daha havalısın.

Saldırgan Directioner
Justin Bieber fanlarının twitter'da ölüm tehditleri savurmada çok iyi olduğunu biliyoruz. Ama dikkat edin, One Direction fanları arkanızdan geliyor ve bunu artık polisler bile biliyor.

Anglofil Directioner
Britanya ile ilgili herşeyi severler. Özellikle grup üyelerinin doğduğu ülkeleri. Bunlar İngiltere ve İrlanda hastası!

Sadece Radyoda Directioner
Ön bağımlılık. Radyo'da "One Thing" şarkısını duyduklarında, sözleri ezbere söylerler. Ama sevgileri radyonun ilersine geçememiştir. Büyük ihtimalle Zayn Malik'in fotoğraflarını daha Google'da aratmadıkları için.

Hayalperest Directioner
1D hikayeleri yazarlar, 1D resimleri çizerler, Harry Styles ile hayali buluşmalar ayarlar, Tumblr'da onlar hakkında ne paylaşılmış hepsini bilirler.

Normal Directioner
Bilgisayar masaüstlerinde Louis Tomlinson'ın fotoğrafı yada dolaplarında 1D stickerları olabilir. Konserden aldıkları t-shirt ile gece gündüz uyuyabilirler, arada bir Up All Night cdsini takıp, tüm şarkıları dinleyebilirler ama onların yapacak başka işleri de var. Nadir türlerden mi? Evet bazen öyle.

5 yorum:

  1. peki siz hangi directioner sınız???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben normal directionerım

      Sil
    2. ben Hiperventilasyon Directioner'ım

      Sil
  2. hayalperest directioner'ımmmmmmmmmmmmm..............

    YanıtlaSil
  3. Hiperventilasyon Directioner ara ara böyle de oldugumuz oluyo :D Normal Directioner ama genelde bu tür directionerım :D

    YanıtlaSil