5 Ağustos 2012 Pazar

NIALL HORAN: MERHABA TÜRKIYE!



     One Direction'ın sarışın üyesi Niall Horan, 5 Ağustos gecesi Twitcam yaptı. Bu Twitcam'de gitarla parçalar çalan Niall, hayranlara da cevap verdi. Ayrıca son zamanlarda Türkiye'yi fark eden ünlüler arasına eklenerek "Hi Turkey!" yani "Merhaba Türkiye!" dedi! Tebrikler Directioner'lar, sesinizi duyurmayı başardınız! Videonun 07.40. saniyesinde diyor; 



2 Ağustos 2012 Perşembe

ONE DIRECTION 1 YILDAN AZ BIR SÜREDE 12 MILYON SATTI




  One Direction bundan bir hafta önce grup olmalarının 2. yılını kutlamıştı. Grup X Factor yarışmasında 3. olduktan sonra Simon Cowell'ın plak şirketiyle anlaşmışlardı ve ilk albümleri 'Up All Night' ı  2011 yılının Kasım ayında piyasaya sürmüşledi. Grubun albümü 3 milyon, single'ları 8 milyon ve tur dvdsi ise 1 milyon sattı. Bunların hepsi 1 yıldan az bir sürede oldu. 'Up All Night' şu an 16 farklı ülkede bir numarada. Açıkçası bu grubun bu kadar başarılı olacağı başından belliydi zaten. Umarız devamı da gelir!  

1 Ağustos 2012 Çarşamba

ONE DIRECTION MTV ÖDÜLLERINDE SAHNE ALACAK



One Direction üyeleri bu aralar vakitlerini stüdyoda geçiriyorlar ve dün Louis Tomlinson stüdyo dışında bir telefon görüşmesi yaparken görüntülendi. Bunun dışında grup geçtiğimiz gün MTV adaylıklarını öğrendi. 1D ödüllerde 'En İyi Pop Videosu' ve 'En İyi Yeni Sanatçı' dalında aday. Ayrıca grup törende performans da sergileyecek ve MTV ödülleri 6 Eylül'de sahiplerini bulacak.